Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament cartierul Armenesc, Bucuresti

Data finalizare : 8 august 2018

Apartamentul se afla in cartierul Armenesc din Bucuresti, foarte aproape de Unirii, dar parca foarte departe de agitatia orasului. Am facut totul pentru acest apartament: proiect de amenajare interioara, lista completa de achizitii, executie lucrari cu supravegherea santierului.
Are patru camere, si e situat într-un bloc vechi cu fatada art-deco si cu gradina interioara, mica si cocheta. A devenit parca mai spatios in urma unor modificari de compartimentare. Cum ? Prin ergonomizarea traficului dintre incaperi, prin schema de culori si prin incorporarea spatiilor de depozitare in nisele peste care dai la tot pasul prin casa. 
Este format din living, trei dormitoare, bucatarie, dining, doua bai, o camera tehnica si doua balcoane, toate decorate intr-o maniera contemporana ce contrasteaza cu vechimea cladirii.

Living, bucatarie, dining

Stam alaturi de client in toate intalnirile, il sfatuim si-l ajutam, ca sa fim siguri ca totul decurge fara probleme :)


Toate elementele din proiect sunt propuse in asa fel incat sa fie usor de gasit in portofoliul furnizorilor nostri. Se propun numai decoratiuni care se pot cumpara efectiv
Cine a spus ca tavanele trebuie sa fie albe ?!
Am incorporat loja in living, cu un dublu castig: spatiu si intimitate.

Dormitoare, bai, holuri

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Dormitorul matrimonial propune o culoare inedita pe peretele cu patul. Culorile sunt la ele acasa in acest proiect de amenajare interioara!
Diferenta sta in detalii, de aceea ne ocupam de tot. Decoratiunile, noptiera, patul, asternuturile si covorul sunt de la zazui.ro
Asa cum te trezesti, asa iti merge toata ziua. Asa-i ca ti-ar placea sa arate asa si dormitorul tau ?

Copii familiei sunt cei mai fericiti in urma amenajarii. Spunem asta pentru ca au doua super dormitoare de adolescenti, personalizate la maxim. Si cand spun la maxim, ma refer la placa de snowboard prinsa in perete, la tapetul cu grafica inspirata din arta urbana, la paturile supraetajate (parca toti copiii innebunesc cand aud de paturi supraetajate) si la cortul adevarat instalat in balcon.

Dorințele clientilor sunt lege in desfasurarea proiectului de design interior. Exercitiul pe care il facem de fiecare data cand incepem un proiect nou este sa ne punem in pielea celor care vor locui acolo, pentru ca scopul nostru este sa le facem o amenajare interioara pentru ei, pe placul lor, o amenajare care sa le ofere in fiecare zi o experienta aparte.Caracteristici : design interior apartament, mobila la comanda, apartament cartierul armenesc, corpuri de iluminat moderne, decoratiuni interioare, decoratiuni ZAZUI, amenajare la cheie


Amenajare la cheie, in 3 pasi:

Pasul 1: PROIECTUL 3D.

- include releveul spatiului si discutia preliminara.
- obtinem randari fotorealiste ale casei sau apartamentului

Pasul 2: ACHIZITIILE.

- include ofertarea pentru toate materialele, decoratiunile, mobila la comanda etc.
- la final, vom avea totul cumparat, sau pe liste de comanda cu preturi definititve la furnizorii nostri

Pasul 3: EXECUTIA LUCRARILOR.

- include toate operatiunile de curatare a spatiului, de aplicare a finisajelor si de montaj
- la final vom avea un spatiu finisat, gata pentru a fi locuit


*Iti oferim GARANTIE si SERVICE pentru toate serviciile
si produsele pe care le cumperi de la noi sau prin furnizorii nostri

**pentru ca ne-ai ales, te asistam si cu partea de curatenie finala,
asezarea decoratiunilor delicate (tablouri, sfesnice, asternuturi etc) si alte detalii finale.Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.