Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Casa la Snagov

Data finalizare : 27 mai 2016

Iata proiectul de design interior al unei case grozave situata pe malul lacului Snagov, la 30 de kilometri de Bucuresti. Fani ai stilului eclectic precum si iubitori de natura, tinerii proprietari au ales o casa cu 3 camere foarte bine dispuse in plan si cu o vedere fantastica spre lac.

Poze finale

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Zona de dining reprezinta coloana vertebrala a parterului. Parca desprins din povesti, diningul emana un aer clasic si asigura un spatiu de 5 persoane la masa.
In continuarea zonei de dining este livingul, parterul fiind open space. Am reusit sa incorporam cu succes un semineu electric si o canapea la comanda.
Livingul contine si o zona de birou de unde tinerii proprietari pot lucra de acasa, confortabil si foarte practic.

Poze inainte/dupa amenajare

Este minunat la final de proiect sa compari pozele de pe santier cu cele finale, ilustrate in colajele de mai jos.


Prima idee cum am intrat in living a fost proiectarea unui spatiu pentru semineu. In final asa a si fost.
Baia de serviciu in prima faza parea foarte mica insa am gasit solutii si am optimizat spatiul in asa fel incat am introdus chiar si un walk-in shower.
In baia de la etaj nu am facut rabat de la calitate. Totul este premium iar spatiul ne-a permis montarea unui corp de mobilier realizat la comanda.Proiect 3D (randari)

Totul prinde contur in faza de proiectare 3D respectiv randari. In acest fel clientii pot vedea detalii precum lumini si finisaje si ii ajuta sa isi imagineze spatiul final amenajt.


Spatiul de dining, pe langa faptul ca arata fabulos si apetisant, asigura o priveliste panoramica spre lacul Snagov. Cu siguranta micul dejun va fi in fiecare zi o placere.
Peretele cu semineul este placat cu piatra de cea mai buna calitate. La atingere vei observa ca profilul pietrei este in relief.
Bucataria, livingul si diningul sunt open space. Bucataria are si ea o zona de luat masa tip bar.

Casa de la Snagov reprezinta pentru noi mai mult decat o amenajare in sine. Este rezultatul muncii noastre ce s-a intins pe mai mult de 3 luni, avand o relatie foarte speciala cu proprietarii care au fost foarte flexibili si deschisi. Initial, casa nu continea o terasa iar accesul se facea direct din exterior. Am realizat la comanda o terasa din lemn vopsit alb ce poate deveni "zona de dining exterioara" pe timp de vara, De apreciat este faptul ca proprietarii si-au facut "temele" din timp, apropos de stilul preferat si de culorile care le plac in mod deosebit. Asta a grabit procesul de cunoastere reciproca, si a facut din realizarea acestui proiect o placere.
La fel de mare ca si bucuria noastra de a cunoaste oameni asa ca ei :)

Caracteristici : amenajare interioara vila, mobilier la comanda, casa snagov, corpuri de iluminat moderne, amenajare la cheie


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.