Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.Apartament pe bulevardul Basarabia

Apartamentul pentru care am executat proiectul de design interior pe B-dul Basarabia are acel aer de ingrijit, de atentie la detalii si minutiozitate pe care o simti la fiecare imbinare, la fiecare rama de fereastra si toc de usa. Acest sentiment provine nu numai din amenajarea de interior, ca de obicei pendanta si extrem de rafinata, dar si din constructia cladirii, din felul in care au fost montate foile de rigips, si din proportiile incaperilor, ale deschiderilor si spatiilor de trecere.

Poze finale

Fotografiile pe care le-am realizat in acest apartament surprind efectele dramatice ale felului in care este filtrata lumina, calitatea materialelor si efectul de spatiu obtinut prin proiectarea 3D.

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Mobila bucatariei a fost executata integral la comanda. Placarea cu sticla termorezistenta dintre blat si corpurile suspendate este estetica si practica in acelasi timp.
Combinatia dintre storurile romane si corpurile de iluminat suspendate deasupra mesei creeaza o lumina calda si un ambient foarte primitor in bucatarie.
Zona de luat masa contine o placare de mari dimensiuni pe peretele adiacent, cu cateva rafturi pentru depozitarea maruntisurilor specifice bucatariei, a unui prajitor de paine si a unui expresor.

Poze comparative: proiect-amenajare

Puteti compara felul in care am vizualizat initial amenajarea de interior a acestui apartament si ceea ce a iesit pana la urma. Exista mici diferente, pentru ca uneori ideile bune vin din mers.

Poti vizualiza imaginile comparative si in galeria foto dedicata:
Poze comparative proiect-amenajare.


Intocmai ca in proiectul 3D, s-au montat electrocasnice moderne, printre care o plita cu inductie si o hota incorporata deosebit de eficienta. Spatiile de depozitare acopera necesarul firesc in aceasta bucatarie ce va fi utilizata des.
Randarile 3D au constituit punctul de plecare in conceperea peretelui zonei de luat masa. Modificarile subtile au survenit in procesul firesc de amenajare interioara a oricarei bucatarii.
In dormitorul mic a fost instalat un birou cu rafturi suspendate si un televizor, si s-au pastrat atributele destinatiei initiale ale incaperii - dressingul si canapeaua extensibila care serveste drept pat.

Living

Nu foarte spatios, dar cu proportii corecte. Am putut amplifica senzatia de spatiu cu o placare de mari dimensiuni pe peretele tv-ului, si prin crearea de zone clar delimitate intre dining si restul incaperii. Tehnologia Home Cinema este incorporata, toate cablurile sunt ascunse in pereti si in mobilier.

Pentru a gasi combinatia optima pentru acest perete al livingului, ne-am jucat cu placajele din spatele tv-ului, pastrand forma mobilierului de sub tv. Acesta este simplu si practic, cu un appeal estetic foarte potrivit cu cadrul general.
Aceeasi amplasare a mobilierului si a tv-ului, fara placare in spate. Conceptul de design interior al livingului presupune mobilier contemporan si decorare aerisita, lejera.
Desi spatiul nu este mare, am gasit loc pentru un dinig confortabil pentru 6 persoane, cu o servanta generoasa plasata pe peretele apropiat, mobilierul la comanda incluzand si corpuri suspendate a caror inaltime a fost compensata de linia corpurilor de iluminat chic de deasupra mesei.

Bucatarie

Mobila de bucatarie a fost executata la comanda, cu o compartimentare foarte atenta pentru a rezolva problema spatiilor de depozitare. A fost ascunsa si centrala in corpul de la geam. Zona de luat masa este acompaniata de o placare ampla cu pal pe peretele adiacent, cu un efect exceptional.

Forma lunga a bucatariei a impus plasarea mobilierului de bucatarie pe peretele stang, pentru a masca centrala termica si pentru gruparea tuturor utilitatilor in acceasi zona.
Diferitele volume si placari din compozitia mobilierului executat la comanda dau compozitiei un aspect variat, interesant, fara a compromite omogenitatea ansamblului. Compartimentarea a fost refacuta in faza de proiectare a mobilierului, pentru a satisface cerintele tehnice ale mobilistului.
Imediat dupa usa se afla un spatiu de depozitare amplu, cu rafturi ascunse de usi batante, absolut necesar unui bucatar constant si serios. Prin crearea acestui spatiu s-a redus volumul corpurilor suspendate ale bucatariei.

Birou

Al doilea dormitor al apartamentului este deghizat in birou, cele doua functii pastrandu-se indiferent de starea canapelei extensibile. Cand cineva foloseste camera pe post de dormitor, spatiul ramas la capatul patului permite utilizarea normala a biroului.

O incapere micuta a primit o dubla intrebuintare: dormitor si birou. Doua dressinguri generoase si o canapea extensibila ocupa mai putin loc decat te-ai astepta, ramanand astfel spatiu pentru a monta si un birou complet utilat.
Incaperea are dubla functie, fara ca vreuna sa sufoce spatiul atat de pretios. Canapeaua si mobilierul au fost executate la comanda pentru a se potrivi perfect in spatiul stramt. Calitatea finisajelor fac designul minutios al acestei incaperi nu numai minutios planificat, dar si pretios si elegant.
Rafturile suspendate dau adeseori senzatia de dezordine, pentru ca pe ele tind sa se acumuleze tot felul de lucruri. Este o idee foartr buna sa inchidem spatiile de depozitare cu usi, lasand totusi loc pentru expunerea cartilor.

Dormitor

Surpriza cea mai mare este chiar acest dormitor, mic si aparent neincapator. Prin folosirea dressingului (caruia i s-au schimbat usile glisante) si completarea spatiilor de depozitare cu inca un dressing plasat dupa usa, s-a rezolvat chestiunea stocarii hainelor.

Dormitorul matrimonial este redus la minimum necesar, prin eliminarea tuturor cauzelor inghesuielii. Hainele se depoziteaza in dressingul cu usi culisante, paturl are doua noptiere micute de fiecare parte, si atat.
In aceasta imagine se vad cele doua dressinguri - cel de langa pat si cel de dupa usa, si peretele de vis-a-vis, pe care s-a montat un televizor.
Secretul odihnei este lipsa zgomotului. Cablurile si cutiutele asociate de regula unui televizor au fost ascunse total in spatele placarii din pal. Simplu !

Hol

Holul generos este compensat din pacate de lipsa luminii, pe care am rezolvat-o cu lumina artificiala provenita din corpurile de iluminat dramatice si din retroiluminarea cu leduri a scafei de pe tavan. Oglinda masiva contribuie la efectul teatral al holului.

Holul este mare, motiv pentru care am profitat instaland un nou dulap, langa care se gasesc rafturi pentru maruntisurile mai mult sau mai putin decorative specifice intrarii in casa.
O oglinda de mari dimensiuni este visul oricarei doamne ! Tocmai de aceea am montat una pe hol, pe un perete care oricum nu mai putea gazdui mobilier. Efectul teatral al holului este garantat !
Holul este mare, motiv pentru care am profitat instaland un nou dulap, langa care se gasesc rafturi pentru maruntisurile mai mult sau mai putin decorative specifice intrarii in casa.

Inainte de amenajare

Am postat si pozele de dinaintea inceperii lucrarilor de amenajare interioara, ca sa avem termen de comparatie si pentru a ilustra felul in care un spatiu mic poate gazdui toate elementele unei case mari, fara inghesuiala si cu cheltuieli rezonabile.

Livingul, inainte de a incepe procesul de design interior al apartamentului.
Acelasi living, luminos si foarte bine orientat spre SE. O camera mica, dar bine proportionata si pe placul designerului de interior !
Usa livingului a fost scoasa, pentru a asigura o trecere naturala intre zonele de zi. Amenajarea interioara a devenit mult mai interesanta astfel.

Cand lucram cu o baza foarte buna, se intampla minuni. Amenajarea de interior populeaza un spatiu destinat ei, il umple si-l completeaza, spre deosebire de spatiile mai putin potrivite, care cer solutii de gestionare a spatiului si compromisuri diverse.
Designul acestui apartament este unul spectaculos, cald si primitor, odihnitor, contemporan, creind zone de atractie in fiecare coltisor si generand energie pozitiva oricum l-ai privi.

Exista un contrast puternic intre felul in care arata acest apartament gol, si aspectul final, dupa terminarea procesulu ide amenajare interioara. Datorita unei aranjari ergonomice a volumelor si a maximizarii spatiului prin folosirea niselor si a lungimii peretilor, apartamentul pare mai mare mobilat decat atunci cand era gol.
Mobila a fost executata integral la comanda, canapeaua la fel, iar executia finisajelor a fost facuta de echipa SpotOnDesign. Cand intri in aceasta casa, ai impresia de complet, de design interior finalizat cu succes, datorita atentiei la detalii si integrarii corespunzatoare a tuturor elementelor din proiect.
Amenajarea interioara a apartamentului din Basarabia a fost gandita din primele etape ale proiectarii cu scopul de a da unui spatiu bine proportionat - dar mic - un sentiment de spatiu confort. Scopul a fost atins !


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.