Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament Parcul Carol, Bucuresti

Data finalizare : 9 ianuarie 2018

Apartamentul de langa parcul Carol este un proiect la care tinem foarte mult, din mai multe motive: datorita colaborarii dintre client si designer, datorita implementarii 100% SpotOnDesign si mai ales pentru ca tanarul beneficiar burlac ne-a lasat sa ne "facem de cap". Excelent, pentru ca la asta ne pricepem cel mai bine.
Intreg proiectul este implementat cu participarea furnizorilor nostri, iar de la ZAZUI ne-am aprovizionat cu cele mai aratoase decoratiuni interioare, cu mobilier, corpuri de iluminat si accesorii.

Cam asa trebuie sa arate un "cuib" chic!

Poze finale

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Living-ul este open-space, incluzand bucataria. Fiind un apartament de burlac, acesta este set-up-ul ideal
Delimitarea spatiului dintre living si bucatarie este facut discret si practic de un bar.
Una dintre pasiunile beneficiarului este explorarea spatiului. Asa ca i-am facut pe plac si am printat pe canvas tablouri marca NASA.

Produse ZAZUI folosite in proiect

Iata cateva poze cu produsele ZAZUI folosite in proiectul Vila Primaverii. Ne-am gandit ca ti-ar placea sa le gasesti pe toate la un loc.


Nu este un mar real, chiar daca pare. Este o decoratiune in forma de mar, realizata dintr-o combinatie intre portelan si ceramica, disponibila pe zazui.ro
Sfesnicul BLACK, discret si de dimensiuni reduse, e perfect pentru decorarea rafturilor din orice spatiu.
Formele geometrice sunt la mare cautare. Asa ca le-am folosit din belsug, sursa fiind ca de obicei zazui.ro

Apartamentul este amenajat in stil modern-colorat, cu multe elemente specifice stilului scandinav (finisaje de lemn, pluta, piatra naturala) care transmit starea de liniste. Designerii de interior SpotOnDesign au dat atentie fiecarui detaliu in parte, mai ales implementarii dispozitivelor electronice in amenajarea de interior (sisteme wi-fi, cabluri ascunse, gadgeturi, electrocasnice inteligente etc.) Ca sa dam Cezarului ce-i al Cezarului, proprietarul a fost cel care a orchestrat operatiunea de instalare a sistemelor smart home : )

Apartamentul este compus din zona de living cu bucatarie, dormitorul matrimonial, camera pentru birou, doua bai si un balcon cu un superb view spre Parcul Carol. Toate camerele sunt legate printr-un hol customizat la maxim - "mascota" apartamentui.

 


Caracteristici : design interior vila, mobila la comanda, vila in primaverii, corpuri de iluminat moderne, decoratiuni interioare, decoratiuni ZAZUI, amenajare la cheie


Amenajare la cheie, in 3 pasi:

Pasul 1: PROIECTUL 3D.

- include releveul spatiului si discutia preliminara.
- obtinem randari fotorealiste ale casei sau apartamentului

Pasul 2: ACHIZITIILE.

- include ofertarea pentru toate materialele, decoratiunile, mobila la comanda etc.
- la final, vom avea totul cumparat, sau pe liste de comanda cu preturi definititve la furnizorii nostri

Pasul 3: EXECUTIA LUCRARILOR.

- include toate operatiunile de curatare a spatiului, de aplicare a finisajelor si de montaj
- la final vom avea un spatiu finisat, gata pentru a fi locuit


*Iti oferim GARANTIE si SERVICE pentru toate serviciile
si produsele pe care le cumperi de la noi sau prin furnizorii nostri

**pentru ca ne-ai ales, te asistam si cu partea de curatenie finala,
asezarea decoratiunilor delicate (tablouri, sfesnice, asternuturi etc) si alte detalii finale.Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.