Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament Nerva Traian, Bucuresti

Data finalizare : 01 martie 2017

Foarte aproape de inima Bucurestiului, am amenajat un superb apartament de 3 camere. Situat pe Nerva Traian, apartamentul este compartimentat excelent, cu doua dormitoare, doua bai, living si bucatarie. Proprietarii sunt tineri, dornici sa-si coloreze casa, atrasi de contraste dar si de subtilitatile cromatice. Tocmai de aceea ne-am putut desfasura in voie, proiectul fiind implementat in proportie de aproape 100%. Ne place !

Poze finale

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Suntem gata sa primim musafirii! Multi la numar ca doar este loc. Mai ales pe canapea.
Bagheta ornamentala vopsita in alb de pe tavan se potriveste perfect cu frezarile mobilierului.
Mobilierul este realizat la comanda. Semineul e electric. Decoratiunile sunt de la ZAZUI. Cartile sunt adevarate : )

Poze santier-amenajare finala

Iata cateva poze comparative santier-sedinta foto finala. E extraordinar sa poti urmari evolutia amenajarii !


Am construit un perete de la zero pentru a monta semineul electric, si l-am vopsit intr-o nuanta contrastanta.
Se turna 'shapa' de beton.
Ca sa poti ascunde eficient toate cablurile, trebuie sa identifici precis din faza de proiectare unde vor fi pozitionate diversele aparate. Aici, in amenajarea finala totul s-a potrivit la marele fix.Proiect 3D (randari)

Totul prinde "viata" in faza de proiectare, respectiv faza de randare fotorealistica. In acest fel clientii pot observa iluminatul (natural sau artificial) si finisajele.


Livingul, pe langa faptul ca arata spectaculos si apetisant, asigura o vedere foarte buna spre strada Nerva Traian. Cu siguranta diminetile vor fi o placere. Poate totusi nu chiar la 6.00 am...
Randare fotorealistica cu livingul. Aproape ca iti taie respiratia. Ai impresia ca este o poza reala...
Bucuria oricarui designer  este de a implementa amenajarea finala cat mai aproape de randari. De aceea designerii nostri sunt mereu bucurosi : )

Apartamentul este dominat de decoratiuni de interior marca ZAZUI, care au rolul de a completa interventiile de ordin estetic si mecanic.
Usa de bucatarie este o adevarata realizare inginereasca, sistemul glisant fiind ascuns in zid. Cand usa este deschisa, nici nu iti dai seama ca este acolo. Alt punct forte al amenajarii de interior o reprezinta varietatea spatiilor "cozy" si caldura emanata de acestea. Zona de dining, balconul foarte confortabil unde iti poti servi relaxat cafeaua, biroul unde vei lucra in cea mai mare liniste posibila - toate sunt din acelasi film.
Mobilierul la comanda predominant alb cu multe frezari asigura un aspect elegant si curat. Peretii sunt in culori pale, decorati cu multe tablouri cu mesaje numai bune sa-ti starneaca pofta de viata (sau cel putin un zambet dis de dimineata).
Am reusit sa optimizam un apartament, astfel incat spatiul sa para mai mare decat este, sa fie luminos si viu. O adevarata placere sa locuiesti in el!


Caracteristici : amenajare interioara apartament, mobilier la comanda, apartament nerva traian, corpuri de iluminat moderne, decoratiuni interioare, ZAZUI, amenajare la cheie


Amenajare la cheie, in 3 pasi:

Pasul 1: PROIECTUL 3D.

- include releveul spatiului si discutia preliminara.
- obtinem randari fotorealiste ale casei sau apartamentului

Pasul 2: ACHIZITIILE.

- include ofertarea pentru toate materialele, decoratiunile, mobila la comanda etc.
- la final, vom avea totul cumparat, sau pe liste de comanda cu preturi definititve la furnizorii nostri

Pasul 3: EXECUTIA LUCRARILOR.

- include toate operatiunile de curatare a spatiului, de aplicare a finisajelor si de montaj
- la final vom avea un spatiu finisat, gata pentru a fi locuit


*Iti oferim GARANTIE si SERVICE pentru toate serviciile
si produsele pe care le cumperi de la noi sau prin furnizorii nostri

**pentru ca ne-ai ales, te asistam si cu partea de curatenie finala,
asezarea decoratiunilor delicate (tablouri, sfesnice, asternuturi etc) si alte detalii finale.Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.