Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.

Apartament pe b-dul Dacia din Bucuresti

Data finalizare : 15 aprilie 2017

Noul nostru proiect este pozitionat excelent pe Bulevardul Dacia, aproape de Romana. Proprietarii - un cuplu tanar, proaspat casatoriti si cu multa, multa energie pozitiva, ne-au spus ca vor o amenajare de interior cu pereti colorati cu forme geometrice, si un ambient placut si primitor. Proiectul de design interior se remarca prin liniile simple, elegante ale mobilierului, compensate jucaus de muntii desenati pe peretii din camera copilului si de formele geometrice din hol.

Proiect - living, bucatarie

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Am construit peretele care sustine TV-ul pe o parte si o biblioteca pe partea celalata.
Peretele cu TV-ul are rol de separare a zonei de living fata de holul de intrare in apartament.
Zona de dining este tip bar cu scaune inalte iar masa este realizata la comanda.

Proiect - dormitoare, hol

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Au fost inaintate doua variante pentru decorarea peretelui dormitorului, una mai linistitoare, si cealalta mai colorata.
Aceasta este varianta finala aleasa de proprietari. Formele geometrice retro vopsite pe pereti sunt si mai frumoase in realitate!
O amenajare inspirata a camerei copilului este integrata in conceptul de design interior al apartamentului, fara abundenta de culori primare pe care o vedem de regula in asemenea spatii.

Compartimentarea apartamentului include un living open-space cu bucatarie si zona de dining. un dormitor matrimonial, camera copilului, camera de oaspeti, trei bai si o terasa de dimensiuni mari. Stilul modern de amenajare, personalizat cu tablouri cu mesaje motivationale si individualizat prin accentele de culoare ale peretilor, mobilierului si in decoratiunilor, se potriveste excelent cu locatia si lifestyle-ul proprietarilor.
Am folosit lumina directa (spoturi LED) dar si cea indirecta cu banda led ascunsa in scafa, pentru efectul scenografic indispensabil intr-o amenajare de interior moderna. Mobilierul suplu, fara volume inutile, confera apartamentului aerul lejer atat de dorit de proprietari.
Poftim? Daca ne-am muta aici? Pai, properietarii vor avea mari dificultati sa ne trimita acasa dupa terminarea sedintei foto :)

Caracteristici : design interior b-dul dacia, mobilier la comanda, apartament bucuresti, corpuri de iluminat moderne, decoratiuni zazui


Amenajare la cheie, in 3 pasi:

Pasul 1: PROIECTUL 3D.

- include releveul spatiului si discutia preliminara.
- obtinem randari fotorealiste ale casei sau apartamentului

Pasul 2: ACHIZITIILE.

- include ofertarea pentru toate materialele, decoratiunile, mobila la comanda etc.
- la final, vom avea totul cumparat, sau pe liste de comanda cu preturi definititve la furnizorii nostri

Pasul 3: EXECUTIA LUCRARILOR.

- include toate operatiunile de curatare a spatiului, de aplicare a finisajelor si de montaj
- la final vom avea un spatiu finisat, gata pentru a fi locuit


*Iti oferim GARANTIE si SERVICE pentru toate serviciile
si produsele pe care le cumperi de la noi sau prin furnizorii nostri

**pentru ca ne-ai ales, te asistam si cu partea de curatenie finala,
asezarea decoratiunilor delicate (tablouri, sfesnice, asternuturi etc) si alte detalii finale.Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.