Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

De ce noi ?

Serviciile noastre acopera toate etapele realizarii unei case, de la proiectul arhitectural pana la cele mai mici detalii ale amenajarii interioare si finisajelor. Toate serviciile noastre au garantie pentru calitate si termene de finalizare.

Sigur ai un buget stabilit pentru amenajarea casei tale - tocmai de aceea iti oferim controlul costurilor. Practic, avem grija ca valoarea totala a lucrarilor si achizitiilor sa nu depaseasca bugetul stabilit.

Pentru ca noi avem multe comenzi, beneficiem de discounturi de volum de la furnizorii nostri. Asta inseamna ca tu vei avea preturi mai mici decat cele de lista, reducand astfel cheltuielile totale.

Este atat de usor sa visezi, insa practica se poate dovedi dificila. De aceea, eliminam stresul si grijile oferindu-ti garantie pentru calitatea fiecarei operatiuni executate la tine in casa. La fel de important, iti garantam data la care te vei muta in casa noua. Asta inseamna ca vei sti exact cand se finalizeaza lucrarile, si te poti baza pe asta.Personal Shopper:

Un nou serviciu !

Achizitionarea tuturor obiectelor necesare casei tale.

Acest serviciu Include:

* chestionarul preliminar

* cumpararea obiectelor si a decoratiunilor

* decorarea casei cu noile achizitii


Contacteaza-ne !


Pentru mai multe proiecte, informatii si oferte personalizate, poti contacta oricand echipa noastra de design interior.

Apartament pe Calea 13 Septembrie

Procesul de amenajare interioara a acestui apartament a presupus in mod inedit un exercitiu de imaginatie din partea proprietarilor, astfel incat sa poata vizualiza incaperile la dimensiunea lor reala, si nu asa cum pareau in momentul in care am inceput proiectul : mici, neincapatoare, sufocate de zecile de lucruri care se aduna peste tot intr-o casa unde creste un copil.

Poze finale

Sedinta foto a constituit un prilej de bucurie, pentru ca amenajarea de interior a acestui apartament nu numai ca se potriveste cu imaginile din proiect, dar arata mult mai spectaculos in realitate.

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Designul interior al apartamentului a fost dictat de felul in care a fost proiectat livingul. Prin eliminarea mobilierului inutil, s-a creat spatiu.
Atentia la detalii face diferenta. Amenajarea interioara a apartamentului exceleaza prin juxtapunerea texturilor interesante si a culorilor contrastante in mod placut.
Decoratiunile interioare atent alese integreaza in povestea apartamentului fiecare coltisor. Textilul canapelei si cel al draperiilor se complementeaza cromatic, iar albastrul peretelui formeaza fundalul perfect pentru compozitie.

Poze comparative: proiect-amenajare

E placut sa urmaresti felul in care ideile designerului de interior devin realitate, si cum proiectul de amenajare interioara traieste, si, ca organism viu, se modifica pe masura ce se executa piesele componente.

Poti vizualiza imaginile comparative si in galeria foto dedicata:
Poze comparative proiect-amenajare.


In amenajarea interioara a apartamentului s-a plecat de la forma si functionalitatea mobilierului de living, cu o linie curata si aerisita, care a stat la baza conceptului propus.
Discutiile referitoare la culori si materiale, precum si analiza imaginilor 3D au dus la modificarea unor elemente de design interior, pana cand s-a gasit solutia ideala.
Se observa felul in care s-a executat mobilierul, cu alternanta finisajelor mate-lucioase, cu respectarea culorilor din proiectul de design interior, pana si a culorii covorului.

Living

Conceptul amenajarii a plecat de la living, unde am definit un contrast între albastrul peretilor si mobilierul din MDF, sustinut de draperii si de storurile romane. Ne-am jucat cu usile culisante, si am ascuns un birou intreg in spatele lor.

De la inceput am cautat sa eliminam mobilierul inutil, si sa cream cat mai multe spatii de depozitare pentru a obtine un design interior cat mai aerisit.
In living trebuia, conform solicitarilor locatarilor, sa existe si un birou. Nu e cel mai bun lucru pentru amenajarea interioara a unui living, motiv pentru care am ascuns biroul rabatabil in spatele usilor inchise.
Cand biroul (dotat cu un computer, imprimanta si fax) este rabatat, amenajarea interioara a livingului ramane simpla si curata, fara nici un indiciu care sa tradeze prezenta mobilierului ascuns.

Bucatarie

Bucataria micuta, ce include si o camara absolut necesara, a primit un refresh complet, ce a constat în mobilier la comanda, pardoseala pe care s-a aplicat o vopsea epoxidica si chiar în amenajarea unei zone de luat masa la care încap patru persoane !

Faianta din bucatarie si cea din baie contin aceleasi insertii, si fac parte dintr-o colectie retro disponibila la SSAB.
Designul de interior al apartamentului prevede pastrarea micutei camari din bucatarie, intrucat este singurul loc disponibil. Pe perete s-au montat refturri si corpuri de mobilier pentru depozitare.
Avem si un loc de luat masa ! Se pot aseza confortabil 4 persoane, iar amenajarea interioara a acestui coltisor il face primitor, calduros si colorat.

Dormitor

S-a optat pentru spatii de depozitare închise, pentru a se obtine un aspect ordonat. Dormitorul este dominat de culorile linistitoare, si am pastrat acelasi concept al alturarii finisajelor de lemn cu mdf-ul vopsit, al tapetului si al storurilor romane.

Scopul amenajarii dormitorului a fost crearea unui spatiu cald, primitor, intim, relaxant. Proiectul de design interior al casei pastreaza o linie consecventa din living pana in dormitor.
Pentru ca erau absolut necesare spatii de depozitare separate pentru cei doi soti, s-au creat cele doua dressinguri de o parte si de alta a patului matrimonial.
Culorile au fost alese in faza de proiectare a designului interior, cu scopul de a crea un dormitor linistitor si primitor.

Baie

Baia este un exemplu de eleganta obtinuta prin cateva finisaje elegante completate de mobilier de calitate si sanitare aspectuoase. Desi micuta, e o placere sa intri în ea. Faianta face parte dintr-o colectie retro ce duce cu gandul la anii 20.

In faza de proiectare se stabilesc si detalii precum numarul exact al dalelor de faianta necesare in amenajarea interioara, plasarea lor si culorile.
Baia apartamentului este micuta si cu o forma alungita, insa prin eliminarea obiectelor inutile si prin alegerea unor finisaje adecvate, senzatia de spatiu este surprinzatoare.
Placile de faianta cu insertie fac parte dintr-o colectie retro cu accente british, disponibila la SSAB. Amenajarea de interior a acestei bai are drept punct de pornire chiar culoarea acestor insertii.

Hol

Dimensiunile nu foarte generoase ale apartamentului au impus plasarea spatiilor de depozitare in hol. Esteticul trebuie insa sa convietuiasca cu placutul, mai ales intr-o zona atat de intens traficata precum holul, asa ca mobilierul este completat de un tapet interesant si de corpuri de iluminat aspectuoase.

Holul, desi beneficiaza de lumina naturala din mai multe directii, a trebuit iluminat suplimentar artificial, mai ales pentru ca dressingurile familiei sunt comasate in aceasta zona.
Releveul apartamentului nu permite plasarea unor dulapuri mari in dormitoare, asa ca nu am fortat si am mutat zonele de depozitare pe hol. Amenajarea interiorului celorlalte incaperi este prin urmare lejera, aerisita.
Linia organizata si curata a usilor mobilierului face ca spatiul sa nu para incarcat, desi holul este practic tapetat cu dulapuri din mdf.

O data trecut acest prag, designul de interior al acestui apartament a prins aripi. Am inceput cu livingul, pe care l-am conceput cu cat mai multe spatii de depozitare inchise, ca sa poata incapea toate jucariile celui mic (dar si ale tatalui) in spatii destinate lor, nevazute si la indemana cand este nevoie de ele. Livingul contine un birou complet utilat, cu calculator, imprimanta si birou rabatabil, care se ascunde fara urma in spatele usilor...inchise.
De aici am trecut in celelalte incaperi, care au fost decorate in tonuri blande, cu accente de culoare pe ici pe colo, ca sa dam continut si expresivitate diverselor spatii ale casei. Clientii au beneficiat de serviciile la cheie ale SpotOnDesign, ceea ce inseamna ca amenajarea de interior a apartamentului a fost implementata si supravegheata de echipa noastra de la prima intrare a echipei de renovare si pana la ultimele retusuri.

Apartamentul de pe Calea 13 Septembrie surprinde prin caldura si intimitate, cu zone clar delimitate si accente de culoare ce dau amenajarii de interior personalitate si parfum.
Impresia noastra coincide cu starea pe care o au locatarii acestui apartament. Ca si firma de design interior ne-am concentrat pe confortul clientului, punandu-i la dispozitie serviciile la cheie de amenajare de interior, iar satisfactiile sunt reciproce.
Nu trebuie cheltuiti foarte multi bani pentru a transforma radical un spatiu. Orice interior, indiferent de suprafata, poate deveni unul spatios, acordat la nevoile locatarilor. Trebuie doar rabdare, un proiect de design interior bun si putina indrazneala !


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.