Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

Duplex Parcul Tineretului, Bucuresti

Data finalizare : 16 ianuarie 2017

Duplexul din Parcul Tineretului este remarcabil. Atat prin designul interior de efect, cat si prin nenumaratele sisteme 'smart' integrate in amenajarea interioara. De exemplu, sistemul de iluminat inteligent cu numarul impresionant de corpuri de iluminat (directe si indirecte), sistemul de incalzire/racire incorporat in pereti si in tavan, sistemul de comunicatii integrat etc. Procesul de renovare a fost unul foarte complex, cu interventii majore de recompartimentare / remodelare a spatiului.

Poze finale

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Mobilier realizat la comanda, incorporeaza in cel mai discret mod posibil toate cablurile audio-video. In plus ofera si un spatiu destul de generos pentru depozitare.
Nuanta de gri antracit a mobilierul contrasteaza intr-un mod discret si placut cu restul culorilor si a finisajelor din living.
Poate ca v-ati tot intrebat din ce sunt confectionate fructele decorative si de unde sunt? Sunt din ceramica si le puteti gasi pe eshop-ul de decoratiuni interioare Zazui. Se gasesc in mai multe variante de culori si finisaje.

Poze inainte/dupa amenajare

Initial duplexul avea o structura diferita fata de cea noua. Designerii au recompartimentat conform noilor dorinte ale clientilor.


Initial, grinda atipica ne-a dat foarte mari emotii in stadiul de santier. Acum insa, a devenit o veritabila mascota a dormitorului matrimonial.
Balcon interior? Neaaa...mai bine facem o sauna! Si sauna am facut! :)
Scarile in varianta initiala : aproape de nerecunoscut. Astazi este cel mai interesant punct al duplexului, gratie finisajelor de calitate si a iluminatului bine gandit.

Poze proiect / amenajare finala

Este foarte important ca in implementarea amenajarii de interior sa fie respectat proiectul. Iata cateva poze edificatoare.


Separatorul dintre hol si living este din lamele de lemn. Avem un echilibru intre semineu si zona de intrare in casa.
Zona holului, cu scara fabuloasa care - atentie, nu are mana curenta ! - nu beneficiaza de foarte multa lumina naturala, ceea ce ne-a impus un separator care sa permita luminii sa patrunda si in acest spatiu.






Dormitorul a fost gandit in cele mai mici detalii inca din faza de proiectare. Nu vrem sa lasam nimic la voia intamplarii cand e vorba de somnul clientilor nostri !
Grinda din dormitor. Un subiect de conversatie acum, insa o mare problema in faza de proiectare. A trebuit sa simulam precis felul in care cade lumina pe fatetele tavanului ca sa ne dam seama in ce fel putem folosi aceasta grinda in folosul nostru.

Duplexul este pozitionat chiar la intrarea in parcul Tineretului din capitala, intr-un bloc nou cu vedere panoramica, si are in componenta un living, doua dormitoare, bucatarie, dining, doua bai, o terasa impresionanta, sauna si camera tehnica.
Proprietarii au stiut exact ce vor: calitate, functionalitate si mult spatiu. Pentru designerii SpotOnDesign aceste trei dorinte, au reprezentat "pilonii" proiectului 3D. Stilul abordat este modern cu influente scandinave si multe elemente eclectice, toate imbinate armonios cu decoratiunile marca Zazui.
Duplexul dispune de un sistem de ventilatie de ultima generatie de refiltrare a aerului, ceea ce inseamna ca ai la interior aer proaspat tot timpul, fara sa mai trebuiasca sa deschizi geamurile. Nici sistemul de incalzire nu este mai prejos, toata casa fiind impanzita de tevi, in pardoseala si chiar in pereti si tavan. Da, in pereti ! Vara este o senzatie mirifica de racoare, indiferent de temperatura exterioara.
Alt punct forte este dusul tropical super mare, montat pe tavan - o senzatie grozava de jungla Amazoniana.
Toate aceste elemente se imbina perfect, cu toate elementele tehnologice ascunse vederii dar usor accesibile pentru service. Va spuneam ca acest proiect este remarcabil, nu-i asa?

Caracteristici : design interior duplex bucuresti, mobilier la comanda, apartament de lux, iluminat inteligent, amenajare la cheie






Amenajare la cheie, in 3 pasi:

Pasul 1: PROIECTUL 3D.

- include releveul spatiului si discutia preliminara.
- obtinem randari fotorealiste ale casei sau apartamentului

Pasul 2: ACHIZITIILE.

- include ofertarea pentru toate materialele, decoratiunile, mobila la comanda etc.
- la final, vom avea totul cumparat, sau pe liste de comanda cu preturi definititve la furnizorii nostri

Pasul 3: EXECUTIA LUCRARILOR.

- include toate operatiunile de curatare a spatiului, de aplicare a finisajelor si de montaj
- la final vom avea un spatiu finisat, gata pentru a fi locuit


*Iti oferim GARANTIE si SERVICE pentru toate serviciile
si produsele pe care le cumperi de la noi sau prin furnizorii nostri

**pentru ca ne-ai ales, te asistam si cu partea de curatenie finala,
asezarea decoratiunilor delicate (tablouri, sfesnice, asternuturi etc) si alte detalii finale.



Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.