Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

Apartament Parc IOR, Bucuresti

Data finalizare : 02 februarie 2017

Cand spui amenajare de interior pentru tineri, la ce te gandesti ? Cum trebuie sa arate un proiect de design interior care sa transmita vitalitate, energie, sa fie cool, dar si cozy ?
Pai, asa cum arata acest proiect, situat chiar langa parcul IOR din Bucuresti. Tinerii beneficiari se pare ca sunt fani ZAZUI (eshop cu decoratiuni interioare), asadar am folosit produsele Zazui in proportie de 80% in amenajarea interiorului, deci le regasim in mobilier, corpuri de iluminat, scaune, tapet, covoare, perne decorative si diverse decoratiuni.

Poze finale - living si dormitoare

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Living cu personalitate! Nu prea mare, insa foarte practic si confortabil. Clientii ne-au spus ca este locul perfect sa te retragi seara la un film dupa o zi istovitoare.
Punctul forte din living este chiar tapetul 'cartoon' cu o imagine din New York. Atmosfera urbana, ce mai!
Comoda tv-ului este suspendata. Pare ca leviteaza. Oricum, lipsa picioarelor o face si mai interesanta.

Poze finale - bucatarie, hol si balcoane

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Corpul de iluminat este vedeta bucatariei, clar. Razele becului se reflecta intr-un mod aparte in toata bucataria.
Cat de importanta este lumina! Iata cum un corp de iluminat relativ simplu schimba total o incapere.
ME bine ca in fiecare zi sa zambesti, macar o clipa. Mesajele din aceste tablouri sunt 'zambete printate'.

Dorinta clientilor a fost de a obtine un spatiu atipic, vioi, cu multe elemente non-conformiste dar in acelasi timp "cozy". Tablia patului din dormitor ce imita un palet de lemn, tapetul "cartoon" din living, tablourile cu mesaje motivationale sau ceasul de perete din ciment - toate se imbina perfect si dau intregului prospetimea pe care o doream.
Apartamentul din parcul IOR este compus din living, dormitor matrimonial, dormitor de oaspeti, bucatarie, baie si doua balcoane. Balcoanele sunt zone destinate relaxarii si fac perfect tranzitia intre parc si interior.
Ne place sa privim acest apartament, si ne imaginam ca trebuie sa fie si mai grozav sa locuiesti in el !

Caracteristici : design interior parc ior, mobilier la comanda, apartament bucuresti, corpuri de iluminat zazui, decoratiuni zazui


Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.