Proiectele noastre:

Cele mai bune poze:

APARTAMENT PE B-DUL MAGHERU

Data finalizare : 15 martie 2017

Ce faci cand vrei sa amenajezi un apartament situat ultra-central, intr-o cladire monument istoric, recent consolidata, cu toate plusurile dar mai ales minusurile ei ?
Simplu: faci un proiect indraznet, te joci cu stilurile si il accesorizezi cu decoratiuni de lux, pui foarte multe lumini pentru a completa lumina naturala care abia intra prin ferestrele stil vechi, si...gata. Inviti proprietarii (in cazul acesta ei nu au fost in Bucuresti pe parcursul desfasurarii lucrarilor), le servesti prima cafea in noua lor casa, va uitati impreuna la pozele de pe santier asa, "mai tineti minte cum arata la inceput?", si la final faceti un selfie zambaret : )

Poze finale

Daca folosesti un dispozitiv mobil, imaginile se vor vedea mai bine in modul landscape. Iti recomandam sa intorci telefonul sau tableta.


Contrastul este cuvantul cel mai potrivit pentru living. Perdele, covor, vopsea, canapea, toate intr-o cromatica perfecta.
Canapea la comanda din piele alba, o mare placere vizuala si tactila.
Usile din metal realizate la comanda au rol estetic, dar si de separare intre living si dining.

Poze inainte/dupa amenajare

Renovarea apartamentului a fost o provocare atat pentru designeri, cat si pentru echipele executante. Team work !


Zona de dining in faza incipienta si la final. Tot ce mai recunoastem sunt cablurile de la aerul conditionat : )
Initial apartamentul avea un lobby imens pe care l-am transformat in dining.
Cu masa? Sau fara masa? Ok...cu masa, scaune, fructe si floricele va rog!

Nu foarte departe de hotelul Intercontinental, cu vedere fix pe Magheru si cu multe multe magazine la parter, apartamentul este situat intr-un bloc vechi, recent reabilitat complet, monument istoric. Apartamentul este compus din living, dormitor matrimonial, dining, birou, doua bai, bucatarie si doua balcoane. Stilul abordat este eclectic, iar o mare parte din mobilier, lampi si decoratiuni sunt marca ZAZUI.
Toate piesele folosite in apartament sunt realizate la comanda: usi interioare (inclusiv cele doua usi french din metal ce despart livingul de zona de dining), mobilierul (inclusiv canapeaua si patul), draperiile, tot.
Interesant este ca accesul in apartament se poate face pe doua scari separate; un element interbelic ramas in functiune care a facilitat enorm munca pe santier. Totusi, efortul de implementare a fost foarte mare, data fiind locatia centrala cu zero locuri de parcare, liftul foarte mic, accesul dificil pe culoarele intortocheate ale blocului. Toate piesele executate la comanda au fost gandite in asa fel incat sa poata fi asamblate la fata locului din elemente cat mai mici, usor de transportat la locatie.
Intreg procesul de proiectare si amenajare s-a desfasurat in absenta proprietarilor, care locuiesc in SUA. De la intalnirile preliminare pana la finalizarea lucrarilor am tinut legatura pe Skype si pe mail. Vizita lor, programata la finalizarea proiectului, a fost cu atat mai emotionanta pentru noi: "o sa le placa? arata altfel cand esti aici decat pe Skype..."
Le-a placut, MULT. Suntem multumiti.

...si cafeaua e buna-buna! Avem si pentru tine o ceasca, daca vrei sa vorbim despre proiectul acesta sau despre proiectul tau : )

Caracteristici : design interior apartament magheru, mobilier la comanda, apartament de lux bucuresti, stil eclectic, amenajare la cheie


Amenajare la cheie, in 3 pasi:

Pasul 1: PROIECTUL 3D.

- include releveul spatiului si discutia preliminara.
- obtinem randari fotorealiste ale casei sau apartamentului

Pasul 2: ACHIZITIILE.

- include ofertarea pentru toate materialele, decoratiunile, mobila la comanda etc.
- la final, vom avea totul cumparat, sau pe liste de comanda cu preturi definititve la furnizorii nostri

Pasul 3: EXECUTIA LUCRARILOR.

- include toate operatiunile de curatare a spatiului, de aplicare a finisajelor si de montaj
- la final vom avea un spatiu finisat, gata pentru a fi locuit


*Iti oferim GARANTIE si SERVICE pentru toate serviciile
si produsele pe care le cumperi de la noi sau prin furnizorii nostri

**pentru ca ne-ai ales, te asistam si cu partea de curatenie finala,
asezarea decoratiunilor delicate (tablouri, sfesnice, asternuturi etc) si alte detalii finale.Vrei un proiect?

Pentru informatii si oferte personalizate, contacteaza echipa noastra
de design interior si amenajari interioare complete.